Tällä kertaa kakun koostumus oli mutakakku-tyylinen. Taikinaan laitoin Fazerin Pätkis-patukasta paloja. Jos olisin sulattanut Pätkiksen taikinaan, se ei olisi "repinyt" kakkupohjan pintaa rikki.
Pätkis näkyy kuvassa tummina kohtina.
Kuorrutuksen (tyrni&valkosuklaa) tein samalla ohjeella, kun viimeksi.
Ohje löytyy TÄÄLTÄ *klik*
Mansikka sopi kakun pintaan hyvin. Ainut ongelma oli, että tuoreet mansikat oli todella huonon laatuisia. Siksipä pintaan joutuikin pari pakastemansikkaa. Valkosuklaata raastoin myös pintaan, sillä eipä sille muutakaan käyttöä enää ollut.
Kakkua otin mukaani ja annoin 4 hengelle, jotta saavat maistaa. Tykkäsivät ilmeisesti kakusta. ☺
Lukuprojektini vähän jumittelee paikallaan. Ehkäpä sekin tuosta...
Loppukevennys;
Sairaalassa löytyi mielenkiintoisia vinkkejä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!