Powered By Blogger

Tervetuloa blogiini

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lukemaan blogiani, sekä toivottavasti tulet toistekin :)

Blogissani on mahdollisuus tuotteiden testailuun /tuoteyhteistyöhön.
Ota yhteyttä, jos yhteistyö kanssani kiinnostaa! ☺

eeniemi(a)gmail.com

Hae tästä blogista

Suositut tekstit

Chinchilloiden voittamia ruusukkeita

Chinchilloiden voittamia ruusukkeita
Chinchilloiden ruusukkeita

Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Gluteeniton näkkileipä ohje / Gluteine free crispbread

Valmistin itse gluteenitonta näkkileipää.



Ohje;

2dl maissijauhoa (käytin Risenta maissijauhoa)
½ dl öljyä (käytin oliiviöljyä, rypsiöljy olisi ollut ok myös)
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
2½ dl kiehuvaa vettä
( + suolaa )
( 1 rkl fenkolinsiemeniä )

Pintaan:
sormisuolaa
siemeniä koristeeksi

Ainekset sekoitetaan.
Laita taikina uunipellille, jossa on leivinpaperi.
Taikina painellaan ohueksi levyksi. 
Ripottele sormisuolaa pintaan.
Halutessasi voit laittaa pintaan myös siemeniä.
Paista 150°c n.45min

Meillä näkkärissä oli myös Cashew-pähkinöitä. ☺
Seuraavaksi ajattelin kokeilla ilman niitä. 
Siemenet oli salaattiin tarkoitettuja siemeniä, joissa oli myös pinjansiemeniä.

~●~□~●~□~●~
Also in english
~●~□~●~□~●~

I made gluteine free, crisp bread.

You'll need:
  2 dl maizeflours (I used Risenta's).
1/2 dl  oil ( I use olive oil, other oils are okay too).
1 dl sunflower seeds
1 dl flaxseeds
2 1/2 dl boiling water
( + salt)
(1rkl fenolseeds)

On the top, as a 'decoration' ;
Fingersalat
Seeds

Mix all of the ingredients.
Put the dough in ovenpan (covered with bakingpaper).
Press the dough as a thin one.
Sprinkle the fingersalt on it.
If You'll like, You can put seeds too.

150°c / 45 minutes

I putted cashewnuts on the bread too. ☺
In next time I thought to try without them.
Seeds in our bread were somekind of saladseeds, where was also stone pine seeds.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!