keskiviikko 20. tammikuuta 2016
Mangokana testissä
Käyttämäni ainekset:
Mango kanan fileesuikaleet
Rasvaa, tai öljyä paistamiseen
½-1 tl korianteria
1 tl currya
Chiliä oman mielen mukaan
Kirsikkatomaatteja
Parsakaalia
Pinaattia
Fetaa
Tässä vielä kuva "mangokanasta",
Kariniemen;
Murskailin korianterinsiemeniä ennen pannulle laittoa. Korianteri maistuu melko vahvalta, joten suosittelen pienempää määrää aluksi. Pannulle laitoin rasvaa, jossa paistelin mausteita, eli korianteria, curryjauhetta ja chiliä. Tuoksu oli vähintäänkin herkullinen.
Sitten paistoin Kariniemen mango kanansuikaleet.
Kanojen ollessa kypsiä, tuli sekaan laitettua kirsikkatomaatteja, parsakaalia ja pinaatista loput.
Jos näyttää kuivalta, voi lisätä vaikkapa vettä vähäsen.
Lopuksi ruokaan tulee fetaa. Meillä feta oli palanen, joten sitä vaan murustettiin sekaan.
Kaveriksi ruoka sai keitettyä riisiä, sekä "isännän" leipomia sämpylöitä. Myös porkkanaraastetta oli jälleen tarjolla. ☺
Salaatti olisi toiminut myös hyvin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!